Documentació

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA: SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES

17/07/18

Ahir es va aprovar en junta, oferir una convocatòria extraordinària per accedir a la socialització de llibres de 2018-2019 per a aquelles famílies que han presentat la sol·licitud fora de termini o bé, que no han presentat el full signat.

La mecànica és la següent:

  • Empleneu de nou el FORMULARI ONLINE i feu clic a ENVIAR perquè ens arribin les dades. (estarà actiu fins a l'11 de setembre de 2018).
  • Ompliu un formulari per cada germà que vol accedir a la socialització. (tot i que al formulari es pregunta pels germans, és una dada necessària per tenir control i retornar la quota d'AMPA addicional).
  • IMPRIMIU el document final (que surti la normativa completa) i que signi el titular del compte. A l'AMPA no imprimirem cap document. No s’accepten documents manuscrits.

Deixeu el paper a la bústia de l'AMPA el dia 12 (de 8.00 a 18.00) o el 13 de setembre (de 8.00 a 12.30).

  • Els rebuts es passaran el 14 de setembre. Segons quin sigui el vostre banc, podeu rebre el càrrec uns dies després.
  • Un cop exhaurits els 30 dies hàbils per rebre devolucions de rebuts, donarem el pagament per bo i la setmana següent (del 15 al 19 d'octubre) entregarem el lot de llibres a cada alumne.
  • El projecte de socialització és totalment voluntari, si no voleu participar, podeu comprar els llibres a banda.
  • Per a qualsevol incidència relacionada amb la vostra inscripció, rebreu un email amb instruccions.
  • Aquesta nova convocatòria és extraordinària i no estava prevista. Els voluntaris de l'AMPA que van notificar a les famílies que estaven excloses per superar els terminis d'inscripció, ho van fer de bona fe i sense coneixement d'una altra possibilitat de socialitzar. A les famílies que ja tinguin els llibres sense socialitzar, demanem disculpes per les molèsties.
  • Un cop exhaurit aquests terminis, no es podrà accedir a socialització. Només els alumnes que es matriculen un cop començat el curs.
  • IMPORTANT: Pot ser exclosa de Socialització qualsevol persona que no sigui educada i respectuosa amb els VOLUNTARIS de l’AMPA que us atenen i que dediquen moltes hores del seu temps lliure pel bé comú. Demostra l’agraïment que mereixen!

El 12 i 13 de setembre, podeu desar el full d'autorització de dades bancàries i normativa, signat pel titular, a la bústia de l'AMPA. En uns dies us passarem el rebut corresponent i pròximament s'informarà dels horaris de l'entrega de llibres.

Només són vàlides les inscripcions al formulari realitzades fins a l'11 de Setembre, inclòs.